Potkradanje i rasrbljavanje

Projekat pederizacije Srba radi sprovođenja genocida

milica

Ne postoji Srbin na prostoru bivše Jugoslavije koji nije primjetio pretjerano promovisanja pederizma među Srbima, kao i svakodnevnog veličanja te nečojstvene ljudske osobine.

Da se propagiranjem pederizma u Srba želi napraviti genocid nad nama je i očigledno i logično, jer svi znaju da su pederi neproduktivan sloj društva, pošto dva muškarca ne mogu da stvore potomstvo. Paralelno dok se Srbi prevode u pedere, Srbkinje se od malena odgajaju da se radije odlučuju za totalno različite muškarce kako nebi kada budu polno zrele izabrale Srbina za supruga.

I tako kako se u svih na svijetu, osim u Jevreja, računa nečije porijeklo po očevoj liniji, Srba će veoma uskoro nestati, pošto Srbkinje odvlače od Srba. Kako se ovde radi o unaprijed smišljenom planu i studioznom pristupu, ovo se može podvesti pod genocid, pošto se planski radi na nestanku jednog naroda.

Ne treba posebno objašnjavati naslovnu sliku jedne slikovnice, namjenjene Srbima koja je i bila povod za ovo kucanije. Dovoljno je samo primjetiti da se uzelo jedno od tipičnih srbskih ženskih imena i pismo je azbučno, dakle cilja se na najtvrdokornije Srbe.

Ali ipak treba podcrtati osobinu nekih Srba da žele biti veći šiiti od imama.

Pa tako sajt koji želi da se predstavi kao srbski rodoljubivi pa je sebi dao srbsko ime, pa ima kao svoj logo jedan od nezaobilaznih simbola srbskog bića, „Bijelog anđela“, pa svoje objave obavezno piše azbučnim pismom, otvoreno zagovara prelazak Srbkinja na islam.

Jer crnac sa naslovne slike neće se baš tako lako odlučiti za ženu Srbkinju koja nije muslimanka, a i roditelji će praviti problem. Zato je potrebno na vrijeme Srbkinje prevjeravati.

snježana muslimanka