Pričaonica

Posvećeno izmišljačima riječi

senfovkeNajljubaznije molim izmišljavače riječi da budu malo kreativniji i opštiji i da ne detaljišu previše da nam se ne desi da dobijemo i posebna imena toalet papira prema tvrdoći i viskoznosti gov*eta. Da li je poštovani izmišljavači riječi uopšte dozvoljavaju da ja recimo ručnikom obrišem noge? Ili moram kupiti intimnik, da ne lanem šta gore,  za brisanje“onih” dijelova tijela?


Ili da za užinu djeci uz hrenovke poslužim senf pošto je hren djeci preljut i hoće eruptivno da izađe na nos? Možda je ispravnije da im poslužim umjesto hrenovki senfovke?

Da li ću bogohuliti, ako u teniskama tj. tenama zaigram rukomet? Ili moram za tu priliku nazuti tj. obući neke rukometke? Evo me sjedim mokar ispred kade i čekam da kreativni mozgovi smisle naziv za peškir kojim se briše samo kosa kako bih mogao da ga zatražim od supruge da mi ga doda. Hoću i ja da budem civilizovan i da nabavim set višebojnih peškira koji bi sadržavao obavezno ručnik, nožnik, glavnik za brisanje glave, doglavnik za brisanje okoglavnog prostora uključujući i kosu, a ne bi bilo loše za intimne dijelove da set sadrži i guznik i odvojeno doguznik pošto ne bih da budem nepristojan spominjući još i muško-ženske reproduktivne organe na necivilizacijski način, koji još inače služe i za pišanje.

Upozorenje: Ovaj članak nije namjenjen za mlađe ispod 12 godina pa ga nemojte čitati, ili ga čitajte pod roditeljskom pažnjom :-)

Izvor: www.cirilica-beograd.rs