Pričaonica

Unijaćenje i kako ga prepoznati 2

papaNaopakoNije ovo slika pape kako ga vide u Australiji, nego dosljednost u sprovođenju satanističkih rituala. Satanisti sve simbole okreću naopako, pa tako kada vidite negdje recimo petokraku ili krst naopako, znajte da iza toga stoje oni, ukoliko neka korisna budala nije napravila pometnju. Satanisti vole da se prepoznaju međusobno i davajući znakove rukama, kao napr. pokazivanje ovog simbola rukom kao na slici, koje označava đavoljske rogove.

Da li sam i ja satanista ako okrećem stvari naopako, kao što to uradih sa slikom? Ili sam, pak, popravljač stvari, pošto sam satanistu koji insistira na naopakosti, postavio u normalno stanje?

Da se ne bi ovaj tekst pretvorio u filozofiju, da odmah pređem na objašnjavanje kako prepoznati unijaćenje Srba koje se sprovodi preko medija, a sprovode ga sami Srbi ili u neznanju ili sa svjesnom namjerom.

Papino ime je Francisko, a ime glumca Sigala je Stiven.

Pitanje: Zašto srbski mediji papu zovu Franja, a Sigala ne zovu Steva ili bar Stevan ili Stefan?

Odgovor: Zato što je cilj Srbadiji učiniti papu Franciska milim i simpatičnim. Zato ga po medijima predstavljaju kao Franju, a ni kao Franciska. Francisko je nekako preozbiljno ime, kao da ima ogradu oko sebe, a unijaćenje prolazi lakše kada vam papu predstave takvim, da ga lakše primite u svoj dom.

Iz istih razloga Sigal nije Steva, jer ga je cilj predstaviti kao politički nepodobnog zbog njegovog javnog i neskrivenog pokazivanja svoje sklonosti ka Rasiji. A nije im u cilju priblišavati Srbe i Rase, jer smo beton kombinacija, kako se kaže u mom kraju.

Pa još kada se azbukom napiše Franja, mnoge će Srbe pridobiti odmah na prvu, jer čim je nešto napisano azbukom, pa na još tako umilan način, tako to neki Srbi doživljavaju, da misle da to mora da je nešto dobro i od koristi vaskolikom srbstvu, pa i njima. I tako nesvjesno malo po malo Francisko im ulazi u dom i postaje novi član porodice i otvara put drugim papama. I u prvo vrijeme će Francisko da se kleberi sa magneta na hladnjaku, dok vremenom mic po mic ne stigne na mjesto i umjesto slavske ikone.

Kada se već govorim o papi, zgodno je i ovo napomenuti da se na internetu mogu naći prepravljane fotografije prethodnog pape Racingera tako da izgleda kao đavo, demon i krvopija, ali nećete naći slične fotomontaže ni za Franciska niti za nekog drugog papu. U čemu je sada tu fol?

Raci su Srbi (tj. Rasi), a papa se preziva Raci-nger, što jasno govori o njegovom porijeklu. Možda je ovo bio dovoljan razlog da ga hitno smijene, da mu ne proradi neki rodoljubivi gen u ključnom trenutku i da se ne pobuni protiv antisrbskog inženjeringa kojeg Vatikan vijekovima sprovodi protiv nas. Zato samo Racingera vatikanski botovi i korisni idioti prikazuju u negativnom svjetlu, ali ne i ostale pape. Prokrstarite malo po internetu pa se sami uvjerite. Ja namjerno neću da stavljam takve slike uz ovaj tekst, da ne bih učestvovao u njihovim planovima protiv nas.

Slijedeća stvar koja n aprvi pogled nema nikakve veze sa unijaćenjem je priča o moći samo jedne riječi. Jer se danas vodi i rat pojmovima. Riječ “raspad” kada se doda riječi Jugoslavija, toliko stvari mijenja u suštini da je to nevjerovatno. Kada se koristi pojam “raspad Jugoslavije”, svi znamo da je to neki proces koji se desio sam od sebe, iznutra. Takoreći, niko nije kriv što se to desilo, stvari dotraju pa se same raspadnu. I kako je to normalno da se dešava , nikoga ne treba ni osuđivati za to što se desilo.

Kada se kaže “razbijanje Jugoslavije” onda to već drastično mijenja pogled na stvari. Sama riječ “razbijanje” upućuje na to da postoji krivac za to djelo i da bi morao odgovarati za nanošenje štete. Vatikanska diplomatijaa je prva u svijetu, još 3.10.1991. godine pokrenula postupak međunarodnog priznavanja Hrvacke, a prije toga dala ideju da se Srbi kao konstitutivan narod izbace iz ustava, i time sve učinila da slijed događaja krene ka ratu. Slovenija se mogla odcjepiti bez nekih većih problema, zaokružen narod zaokružena teritorija, ali Hrvacka nije mogla bez problema, jer je obuhvatala vijekovne srbske teritorije.

Dakle, Vatikan je glavni i najodgovorniji u razbijanja Jugoslavije, i trebao bi da snosi posljedice za sav pomor koji se desio, zlo koje je izbilo i štetu koja je nastala.

Zato Srbi koji su za unijaćenje insistiraju na korišćenju pojma “raspad Jugoslavije”, umjesto “razbijanje Jugoslavije”. Ili su korisni idioti, nema treće. Potrebno je skinuti odgovornost sa Vatikana i obje vrste Srba na ovaj način to rade.

Duško Bošković, 20.2.7524(2016)