Pričaonica

Kada i kako Srbi mogu ovladati Britancima?

gavriloDajte mi jedno devedesetak gavrilo-principoidnih lјudi ili bar onih “neznanih junaka” koji znaju da realizuju saobraćajne nesreće tipa Lejdi Di „saobraćajnog udesa“, pa ću nam srediti da mi Srbi sasvim legalno i legitimno zavladamo Britanskom imperijom, a samim tim i ogromnom većinom svijeta. Evo kako je to moguće:

Petar Karađorđević, sin prestolonaslјednika Aleksandra je bio do nedavno na 91. mjestu za pretendenta na britanski presto, dok je na 102. mjestu Marija Tatjana Karađorđević. Rodonačelnik dinastije Karađorđević, vođa tj. na rasijskom jeziku – vožd Đorđe Petrović, za kojeg je Napoleon izjavio da je najbolјi vojskovođa onog vremena, je svojim balkanskim slobodarskim herojskim projektom oslobađanja srbskih prostora od okupatora, privukao pažnju ostalih evropskih vladara, koji su poželјeli da se orođavaju sa tako junačkim narodom, Srbima. Pa tako i kralјica Viktorija. I bijaše tako. Viktorijini potomci su prethodno spomenuti Petar i Marija Tatjana, koji zbog toga polažu pravo na britanski presto. Sve je jasno i čisto kao dan. Da se vratimo na početak i ponovo pročitajmo prvu rečenicu ovog teksta. Englezi ovih dana baš ne zavređuju naše poštovanje, jer ponovo podgrijavaju na tuđim teritorijama nove ratove. Gdje god su Englezi crtali drugim narodima granice tu su se dešavali novi ratovi.

Danas postoji oko petstotinjak Viktorijinih potomaka koji takođe po istom osnovu polažu pravo na britanski presto. Bilo bi ih i više, ali su iz ovoga isklјučeni katolici ili oni koji su u braku sa katolicima, tako da je ovaj plan izvodlјiviji dok papa ne isposluje šta za svoje slјedbenike.

crnidjordjepivo 107x300Elem kako već dugo vremena vlada nasilna bosancizacija Hercegovine i njeno guranje u zadnji plan, moram istaknuti i podatak da su preci Crnog Đorđa od Vasojevića koji su se iz planinskih vrleti Stare Hercegovine doselili u Šumadiju. Takođe sa spomenem, a o tome sam i pisao u jednom od svojih kucanija, da je Kara Đorđe u stvari Gara(vi) Đorđe, samo su to neki pogrešno čuli pa kako čuše tako i zapisaše, te postoji mišlјenje da je to neka turska riječ, a vidimo da se radi o iskvarenoj srbskoj riječi.

Francuzi imaju svoj konjak Napoleon, a mi Srbi imamo svoje crno pivo Crni Đorđe i “Karađorđevu šniclu” koju sada mnogi prekrštavaju u druga imena, jer je na sceni rasrblјavanje Srba i svega vezano za našu tradiciju, pa je u nekim krajevima ta šnicla čak dobila i duhovit naziv kao napr. „Djevojački san“.

Nakucah ja ova silna slova uobličena u misao, koja je takođe san, ali dječački. Mada se i snovi znaju ostvariti.

Ko zna, možda nas zbog svega ovoga Englezi i mrze, pa nam sve ovo rade, jer postoji šansa, makar mala, da njima ovladamo.

Izvor Srpski kulturni klub