Pričaonica

(UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO) Osnivanje pokreta Nesvrstanih

nesvrstaniVideo je uznemiravajući pošto će se mnogi uznemiriti kada ga pogledaju. A ponajviše će se uznemiriti teoretičari zavjera koji vide zavjere tamo gdje ih nema, mada je vjerovatnije da ti neki zagovarači postojanja zavjera namjerno skreću pažnju sa prave zavjere na neke događaje koji to nijesu, kako bi postigli lakše ostvarivanje prave zavjere, maskirajući je lažnom.

Sada je jako moderno širiti omrazu prema Republici Jugoslaviji i njenom utemeljitelju i vladaru Titu. Glavni razlog je da se spriječi i pomisao južnim Slavenima da se možda ponovo ujedine i naprave neku novu, sličnu i prilično moćnu državu kakva je bila SFRJ. Katastrofa za imperijaliste bi bila da vezivno tkivo te nove države bude neka ometajuća ideogija širenju korporacija i otimanju resursa po svijetu. Zato su pribjegli starom i oprobanom metodu dijeljenja naroda vjerama. Vjerski podijeljen narod ima male šanse da se ujedini, pa se zbog toga sada jako insistira na uzdizanju i izdizanju vjere, čak i iznad samih naših života.

Primjento je širenje omraze prema Titu kao čovjeku koji je kao nagovorio Anglo-Amerikance da bombarduju Srbe, jer se tako želi prebaciti odgovornost sa onih koji su bombardovali, Anglo-Amerikanaca, na Tita.

Takođe se priča priča da su partizani sarađivali sa ustašama, zvaničnom vojskom ND Hrvacke, kako su zajedno radili na zajedničkom istrebljenju Srba, a i to je sa ciljem da se skine odgovornost Hrvacke države za holokaust nad Srbima i prebaci odgovornost na partizane, koji su uzgred rečeno bili sastavljeni u najvećem broju od Srba koji su spašavali svoje glave bježanjem i u partizane.

Stalno se naglašava nekakva saradnja partizana sa Nijemcima, i ponovo je u pitanju namjera da se skine odgovornost sa njemačkih zločina prema južnoslavenskim Srbima i prebaci na Narodno-oslobodilački pokret i tako Srbi pobjednici drugog svjetskog rata, pretvore u dželate jadnih malih nezaštićenih Srba, koji ni luk jeli, ni luk mirisali, nevini jadni trpe svoju pretužnu sudbinu za koju nijesu ništa krivi.

Kako to ponovo Anglo-Amerikanci bombardovaše i to osiromašenim uranijumom, prvo Srbe u Republici Srbskoj, pa onda po SR Jugoslaviji tj. Srbiji i Crnoj Gori? Da ih nije Tito možda nagovorio iz groba ili ostavio u testamentu da to prvo urade kada im se javi želja za bombardovanjem nekoga?

Tako ti zavjerenici koji šire tendenciozno mržnju prema Titu i njegovoj dosta dobroj državi koju je uspješno vodio, šire i priču da je Tito sa ciljem da smanji uticaj Rusa u svijetu i na neke narode i države, osmislio pokret „Nesvrstanih“ kojeg će komplet da okrene ka Anglo-Amerikancima, a što dalje od Rusa.

Ko pogleda ovaj uzenmirujući video vidjeće da je ideju za pokret Nesvrstanih u stvari dala jedna Srbkinja koju su zbog toga jako cijenili indijski vladari. I nije ideja bila plod umišljaja da se neko nasamari, nego je jednostavno sasvim logična reakcija na pritisak silnih.

Duško Bošković, 11.4.7524.(2016). godine