Pričaonica

Popis stanovništva iz BiH

popisBiH

Napokon su u javnost izašli valjda, a vjerovatnije da ipak nisu tačni, rezultati popisa stanovništva u BiH. Jer popisivanje stanovništva koje ima lične karte BiH, a ne živi u BiH i nema nekog smisla osim prizemnog političarenja. Popis bi se trebao onda zvati popis stanovništva iz BiH koje je kojekuda, a ne popis u BiH. Elem, i popisi su postali danas buzdovani kojima nas okupatori mlate po glavama preko domaćih delegata.

Tumačenje iskonstruisanih rezultata popisa prepuštam mnogo kvalifikovanijoj i pozvanijoj osobi od moje nebitnosti i beznačajnosti, poznatom analitičaru bjelosvjetskih dešavanja, Šegi Pošaliću, koji je završio u Berkliju nekoliko semestara, ali je ipak na kraju uspio da se dokopa doktorske titule. Odslušao je i par CNN ublehaških kurseva palamuđenja i zamlaćivanja, kao i onlajn predavanja o metodama odvraćanja pažnje od bitnih stvari pretrpavanjem medijskog prostora nebitnim i beskorisnim informacijama.

Pa da ga saslušamo:

“Kao što se vidi odmah na prvi pogled iz ovih tortastih grafikona, evidentno je da se ipak desio genocid nad Muslimanima iz 1991. godine, jer su svi odjednom nestali na dan popisivanja stanovništva i nema na grafikonu niti jednog. Evidentno je takođe da se desio genocid i nad Srbima, Hrvatima i nad ostalim, jer ih je sviju manje. Takođe je okobodno i enormno povećanje nacije Bošnjaka, što govori da su uz mnogobrojne Arape naseljeni na prostor BiH, pošto ih 1991. godine nije ni bilo, niti jednog jedinog. Interesantno bi bilo za doznati da li se novonaseljeni Arapi vode pod “Bošnjaci” ili pod “ostali”. Radi postizanja političkih efekata ne bi čudilo da se neki izjašnjavaju i kao Srbi da bi se stekao privid postojanja Srba u nekim krajevima ili se dokopalo vlasti, što su već neki naši nosioci arapskih imena i radili, pa je o tome brujao medijski prostor i vaskoliki portali. Takođe se uočava iz drugog grafikona da su zeleno obojeni Bošnjaci istobojni kao i Muslimani sa prvog grafikona, što navodi na zaključak da se možda ipak radi o istoj naciji. A kako je došlo do povećanja ove kriške grafikona zaključak koji se takođe veoma navalentno nameće je da pada priča o ikakvom genocidu nad pripadnicima nacije koju ova zlena kriška predstavlja, a da se desio u stvari genocid nad svim ostalim populacijama obuhvaćenim ostalim kriškama grafikona. Interesantno je i zapažanje izvjesnog tviteraša:

tviteras

Tako da novo krvoproliće može da počne pod nadzorom i upravljanjem UN, s kojim se takođe upravlja sa strane.”

uninvolved in peace