Pričaonica

Kako se organizuju masakri

masakr0

Da bi napadač i osvajač svijeta pribavio bar neki izgovor za svoja osvajanja i ubijanja onih koji se protive okupaciji, mora da izmisli zgodnu priču na koju će da uhvati, već prije preko medija, ovcoizovani narod. Doduše u toj manipulaciji vrijeđa direktno ljudsku inteligenciju kod oštrookih i oštroumnijih ljudi kojih je sve više. A oni ovo podcjenjuju i godinama na istu foru hvataju ljude i to im prolazi. Ali je pitanje koliko dugo će to još da traje.

Na slijedećim snimcima možete vidjeti kako se to radi. Nema potrebe da naglašavam da je to prvo kod na rađeno tokom procesa razbijanja Jugoslavije i tu su se usavršavale metode i tehnologije. Zato treba preispitati sve „masakre“ ovoga svijeta, ako želimo da mir zavlada svijetom, jer nije moguće živjeti u laži i obmani, ako ste mentalno zdrava osoba.

Ponekada statisti i glumci ne skontaju da je već počelo sa snimanjem scene

Potrebno je kod naroda koji gleda jezive slike stradanja djece pobuditi emocije, jer pobuđivanje emocija uvijek ometa rad mozga. Emocije i razum teško da mogu ići zajedno. Jedno isključuje drugo.

djevojcica maska

Interesantna je i priča iz Nice

Sasvim korektno i jasno pitanje za jedan drugi „masakr“ kojeg je svijet već i zaboravio od silne holivudijanske filmske hiperprodukcije

disko klub

Sjeća li se više iko terorističkog napada u Briselu?

Poslušajmo riječi sjevernoameričkog filmskog producenta i režisera Arona Rusoa, izgovorene otprilike prije desetak godina, i probajmo shvatiti šta se u stvari događa. Ko god tvrdi da je to sve ublehašta teorija zavjere je dio neke zavjere ili je korisni idiot, kojih ima i najviše, jer svojim stavovima koje zastupa iz ko zna kojih razloga, ide na ruku zavjerenicima.

Poslije svega viđenog ne treba biti posebno umno nadaren da se zaključi na koju adresu treba smjestiti sve ove organizovane nesreće (masakri, genocidi i sl.) koje su se desile tokom razbijanja Jugoslavije (Srebrenicu, Markale, Miskinovu ulicu, Tuzlansku kapiju, Račak ...), kao i zbog čega su urađene.

I ne zaboravite, što vam više negativnih emocija probude svojim medijskim radovima, to vas više ometu u razmišljanju.