Reakcije posjetilaca

Pozdrav ekipi koja vodi sajt "Zapadni Srbi",

student sam veterinarske medicine u Novom Sadu, dolazim iz Gradiške opštine, selo Elezagići. Prije nekoliko dana sam saznao za ovaj sajt. Ovim putem želim da vam se zahvalim i pohvalim vaš rad na očuvanju našeg srpskog i na rasvjetljavanju istine o nama Srbima, našoj istoriji. Svaka vam čast, tako nastavite i ubuduće. Radite posao od ogromnog značaja! 

Čitao sam rubriku zaslužni Srbi, i imam prijedlog koji se tiče dijela o duhovnicima. Pošto sam iz Gradiške opštine upoznat sam  sa likom i djelom gradiškog prote Dušana Subotića. Čovjeka od velikog značaja za Gradišku opštinu i Srbe tog kraja i šire. Htio sam vam ovim putem predložiti da ako može, da se uvrsti na spomenutu listu. Ako možda niste upoznati sa tim o kome se radi, šaljem vam fim koji je snimljen prošle godine o njemu da biste se bolje upoznali sa njegovim likom i djelom. 

Još jednom, sve pohvale za rad i trud!

Postovani,

Osetila sam potrebu da Vam napisem poruku.  Pocecu tako sto cu vas pitati - zamislite da vam neko kaze: " Vi ste Srbin, ali moze biti da ste plemic. Mi cemo vam ispitati vase gene, vas dnk,  i pronacicemo da ne samo da imate "plemicke" gene, nego da "imate" i gene Normana, Vikinga, Vlaha, Arbanasa, itd. To onda znaci da jeste plemic, ali da niste Srbin. Birajte."

Otprilike se na ovo svodi (anti)srpski DNK projekat, pod okriljem opskurnih likova koji sebe nazivaju "naucnicima", koje placa (anti)srpska vlada, okupljenih oko foruma "Poreklo" i Udruzenja srpskih grbonosaca ili tako nekako, pod palicom izvesnog Srbina-Normana-Vikinga ( nasao covek da je imao jednog normanskog pretka, ako ga je uopste nasao, pa je umislio da je Viking) Jovice Krtinica, koji je inace bio urednik "Kurira" svojevremeno i koji je takodje i direktor vazne kulturne ustanove, biblioteke "Milutin Bojic".

albanska prijetnja

pismo sinisa lazic

Хвала вам што се издвојили вријеме и труд за страницу, и желим вам да дуго постојите и радите.

Све најбоље

Далибор

Станари

Република Српска